清肌美療x 好多謝玻璃珠既分享

Virtual Gym試做價$680

增肌電流,深層刺激全身肌肉,運動全身

😱一部可瞓係到,唔洗郁又唔辛苦既訊號減肥機,係2018超強既新儀器。第二日起身感覺就好似做完強烈運動咁有酸痛嘅感覺。啱晒我呢啲懶又唔係成日做運動嘅人!🤩😜 仲要全身由手到腳都做到👍🏻

我自己試過兩次,做時好似做物理治療噉有微電流通過,而每次通電全身肌肉會自動收縮。全程不段重覆,所以就算瞓喺度全身肌肉都不斷有收縮動作,變相好似做運動咁。最好笑第日肌肉真係會酸痛⋯

英美分子生物學家 Dr. Gerry Pollock研發出「生物共振訊號科技」能夠啟動腦部訊號的運動頻率,將運動訊息經運動神經傳遞到腦部(模擬真實運動模式),讓腦部收到<運動訊號>後,會發出指令讓身體釋放有關燃燒脂肪及增強肌肉的荷爾蒙,達到躺著減肥及修飾線條效果。因肌肉收縮過程可訓練及增加肌肉量,讓減肥不易有反彈情況出現。

哩部【VIRTUAL GYM 】不單能減去皮下脂肪及有收緊身型效果,更能有效地減去一般運動都不容易減到的內臟脂肪層。

1. 無需涯Gym房 – 可以達到做運動瘦身效果,可減低運動引起筋骨及筋膜勞損機會。

適應症 : ■中央肥伴 ■瘦腿、臀部、手臂、背部厚肉、副乳 ■byebye肉 脂肪肝都可以幫到

2. 增加肌肉比例 – 收緊及塑型效果,瘦咗都要有sharp,減低反彈危機。

適應症 : ■收緊任何部位,包括產後乳房下垂及鬆弛肚皮、 byebye肉等

3. 有效清除身體毒素,運動頻率能有效在運動模式中釋出可平衡身體荷爾蒙。

適應症 : ■痛症 ■失眠 ■ 手腳冰冷

登記表格





*首次試做,收費方式只接受現金/EPS